Let's talk!

Barcelona Tröja

  • click to rate





    fotbollströjor barn

    strategi har dock sett honom



    Champions League i november och har varit



    Barcelona Tröja, Fotbollströjor Sverige



    de la fuente, 19, är vanligt lage fotballdrakter välkomnar kampen om platserna


    USA: s internationella Konrad de la Fuente säger att det har varit svårt att studsa mellan Barcelonas första lag och 'B -lag' den här säsongen när han äntligen börjar känna fördelarna med att spela regelbundet.

    De la Fuente, 19, är vanligt engagerad i Ronald Koemans första lag. Han tränar med dem dagligen, debuterade i Champions League i november och har varit oanvänd ersättare i 17 av Barcas 34 La Liga spel.

    barcelona tröja Hans engagemang med seniorsidan innebar att han var in och ut ur 'B -laget' tidigare i kampanjen och gjorde bara sju matcher för tredje divisionens sida före jul.

    En förändrad strategi har dock sett honom börja spela för 'B -laget' varje vecka, vilket gör att han kan springa in i form. Under sina tre senaste matcher gjorde han fyra gånger och hjälpte Garcia Pimientas sida att boka sin plats i slutspelet för avancemang till den andra delen av spansk fotboll.

    fodboldtrøjer Alejandro Moreno säger att Lionel Messi måste ta över matcher för att ge Barcelona en chans att vinna La Liga.


    Miami-infödda, som gick med i Barcas La Masia-akademi 2013 när han var 12, säger att han var nära Lionel Messi och de andra förstalagsspelarna har hjälpt honom att förbättra sig.

    fotbollströjor sverige Framåt har Barca ett dilemma med sina unga framåt. Klubbkällor erkänner att han har vuxit ur tredje divisionen, men det finns ingen garanti för minuter med första laget nästa säsong.

    Maillot Foot Pas Cher ESPN rapporterade förra månaden att det finns flera klubbar i Spanien och Tyskland som är sugna på att låna honom, men han säger att han inte ser längre än slutet av den aktuella säsongen.

    Framgång på Barca kommer sannolikt att komma hand i hand med en plats på USMNT. Han debuterade för Gregg Berhalters sida i november förra året i en vänskapsmatch mot Wales men har inte varit med sedan dess, delvis på grund av tävlingen om platserna i truppen.

    Chelseas Christian Pulisic och Borussia Dortmund Giovanni Reyna är bland dem som spelar i en liknande position som De la Fuente-som säger att han har vuxit nära USMNT-högerbacken Sergino Dest sedan han kom till Barca från Ajax-men han välkomnar kampen om platserna.














    billige fodboldtrøjer