liten tropp har hemmet planene


 • billige fotballdrakter

  liten tropp har hemmet planene  Old Trafford fremfor de andre interesserte lagene  Kjøpe Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter

  som svar støttet klubben ham fotballdrakter til barn dyptliggende midtbanespillere


  Solskjær har gjort det klart å ha en liten tropp har hemmet planene hans denne sesongen. Som svar støttet klubben ham i januar-vinduet med signeringen av Bruno Fernandes, og forventes å gjøre det igjen om sommeren med flere forsterkninger.

  Så langt denne sesongen har 20-åringen scoret 17 mål og har gitt 19 assist på bare 35 kamper for den tyske klubben kjøpe fotballdrakter.

  Hans prestasjoner på banen har tiltrukket seg oppmerksomhet fra flere toppklubber over hele Europa, inkludert Chelsea og Liverpool, men United er sikre på at de kan lokke Sancho til å velge Old Trafford fremfor de andre interesserte lagene.

  Sanchos nåværende form ville se ham komfortabelt ta en startplass på høyre, selv om unggutten er i stand til å spille på begge flankene.

  De røde djevlene har ennå ikke signert en erstatter for Romelu Lukaku etter at belgieren ble solgt til Inter Milan for to vinduer siden, og klubben mislyktes i deres forsøk på å signere Erling Haaland i januar.

  Franskmannen har nok en fantastisk sesong for Ligue 1-klubben og har allerede scoret 22 mål og gitt syv assistanser i 42 opptredener i alle konkurranser billige fotballdrakter.

  United er imidlertid ikke alene om å holde rede på Dembele, ettersom franskmannen også blir overvåket av Chelsea og Arsenal.

  24-åringen har en flott sesong for Villa til tross for at han er midt i en nedrykkskamp.

  Og mens unggutten hovedsakelig har blitt brukt på venstresiden denne sesongen, kan han finne seg i å bli brukt som nummer 10 av Solskjær fotbollströjor.

  Hvis United signerer alle tre spillerne om sommeren, vil Solskjær sannsynligvis stille opp med Dembele som leder den angripende linjen, med Sancho på høyre ving og Rashford til venstre.

  Grealish ville da stille opp bak Dembele som en angripende midtbanespiller, med Paul Pogba og Fernades som nordmannens to dyptliggende midtbanespillere.