Let's talk!

хотел географски център

  • click to rate

    ##https://geocenterhotel.com/##

    ##https://geocenterhotel.com/##

    узана

    Семеен хотел Балканци в Узана има снимка на стаята, в която ще се настаните, както и цени и удобства. Ако искате да резервирате стая, можете да го направите онлайн, без да плащате такса. Хотелът се управлява от хотелска верига, но собственикът на имота носи отговорност за съдържанието на уебсайта му. Дали стаята е чиста или не може да варира.

    географски център узана

    Хотел "Географски център" се намира на 1300 метра надморска височина. Предлага стаи с балкон, безплатен Wi-Fi и самостоятелна баня. Всяка стая разполага с телевизор с плосък екран и климатик. Ресторантът сервира вкусни ястия и персоналът е любезен. Семействата с деца ще намерят семейния хотел за идеален. Независимо дали посещавате региона по работа или за удоволствие, ще бъдете доволни от това настаняване!

    семеен хотел узана

    Семеен хотел Балканци Узана е само на 5 минути с кола от Географския център на България. Този семеен хотел разполага с безплатна интернет връзка и детски клуб. На място има безплатен паркинг, а имотът е на 10 минути от центъра на Узана. В цената на стаята е включена безплатна континентална закуска. Най-добре е да се свържете с хотела за потвърждение на тази информация преди географски център узана резервация.

    хотел географски център

    Ако се интересувате да видите природните красоти на Балканите, трябва да отседнете в хотел Географски център. Хотелът се намира в близост до центъра на града и е на кратко разстояние с кола от Узана и Стоманеците. Можете също така да се насладите на многобройните развлекателни дейности в града. Хотелът предлага приятелска атмосфера. Ако желаете да изживеете едно уникално българско изживяване, можете да се пробвате и в карането на ски. В близост можете