Let's talk!

Şık Görünmek İsteyen Kadınların Tercihi Elbise Modeller

  • click to rate

    Kadınların hem günlük hayat hem de özel günler için dolaplarında mutlaka bir elbisesi bulunur. Kadın elbise modelleri oldukça fazladır. Her mevsime özel, birçok kumaştan üretilen elbiseler ile şık olmak zor değildir. Elbiseler genelde tek parça olduğu için, hem kullanımı kolaydır hem de uygun fiyatlıdır. Elbise modelleri oldukça merak edilir.

    Kadın Elbise Modelleri Nelerdir?

    Kadın elbise modelleri, değişiklik gösterir. Genel olarak; askılı, dantelli, kiloş, deri, desenli, kalem, pileli, jile, salopet, şifon, saten ve keten elbise olarak, modellere ayrılır. Bunların dışında da birçok elbise modeli vardır. Hepsinin kullanım alanı farklıdır. Etek kısmı, kumaşı ve modeli, elbiselerin kullanım alanını belirler. Kiloş elbiseler, genelde günlük yaşamda tercih edilir çünkü her yerde rahatlıkla giyilebilir. Sade ve desenli olabilir. Yaş grubuna göre, farklı desenleri vardır. Yaka kısmı yakalı ve bisiklet yaka olabilir. Rahat bir kesimi olduğu için, günlük hayatta kullanımı uygundur.

    Şifon elbise modelleri, ince bir kumaş yapısına sahiptir ve özellikle yaz için, son derece uygundur. Çünkü vücuda yapışmaz ve rahatlık sağlar. İç kısmın da bir astar bulunur ve görüntüsü oldukça şıktır. Yaz mevsiminde özel gecelerde sıklıkla tercih edilir. Hem kısa hem de uzun modeli vardır.  Kadife kadın elbise modelleri, kış günleri için daha uygundur. Çünkü sıcak tutan bir kumaşı vardır.  Oldukça farklı tasarımları olan bir modeldir. Genellikle düğün ve davetlerde tercih edilir.

    Kadife elbiseler vücuda yapıştığı için ve hatları ortaya çıkardığı için, fizik olarak müsait olanların giymesi tavsiye edilir. Çeşitli bölgelerinde dekolteler olabilir. Salopet şeklinde olan elbiseler, spor ve günlük bir tarza sahiptir. Genelde içine tişört ve badi giyilerek kullanılır.  Hem kışlık hem de yazlık modelleri vardır.

    Elbise Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

    Kadınların kilosu ve vücut özellikleri birbirinden farklıdır. Elbise modelleri üretimi yapılırken, vücut tipleri de göz önünde bulundurulur.  Özellikle elbise seçimi yapılırken, vücut tipini bilmek son derece önemlidir. Doğru elbise seçimi ile hem fazla kilolar gizlenir hem de daha estetik bir görüntü elde edilir.  Eğer kalça kısmında orantısızlık var ve bel bölgesi İnce ise etek kısmı kiloş olan modeller tercih edilmelidir. Bu sayede belin inceliği ortaya çıkar ve fiziksel yapı daha güzel durur.

    Kesinlikle kalem ve kadife elbiselerden uzak durulmalıdır.  Eğer fazla kilonuz yok ve müsait bir fizik yapınız varsa, kalem elbiseler sizin için son derece uygundur. Böylelikle, vücudunuzun güzelliği ortaya çıkacaktır. Atlet elbiseler de tercih edilebilir.

    Bel kısmı kalın olanlar beli kapatacak modellere yönelmelidir. Yani belden aşağısı geniş kesimli olmalıdır. Kruvaze modeller, bu tip vücut yapısına sahip kadınlar için uygundur. Bacakları kalın olanlar, kısa modeller yerine uzun modeller seçebilir. Kolları kalın olanlar, dirsek hizasında biten modelleri tercih edebilir.  Orantılı bir vücut yapısına sahip olanlar için, pileli elbiseler, önerilebilir.

    Elbise Kombini Tavsiyeleri

    • Elbiselerin üzerine, ceket mont ve şapka gibi uyumlu parçalar kullanabilirsiniz.
    • Salaş ve tiril tiril elbiseler ile farklı kemerler kullanılabilir.
    • Askılı ve spor elbiselerin üzerine, gömlek kombini yapılabilir.
    • Günlük elbiselerin üzerine, baharda çeşitli hırkalar kullanılabilir.
    • Elbise kombini yapılırken, takı ve ayakkabı çok önemlidir. Mümkün olduğunca uyumlu modeller, tercih edilmelidir.

    https://www.haydigiy.com/elbise sitesinden, herkesin tarzına ve bütçesine uyacak modelleri inceleyebilirsiniz. Ürünler son derece kaliteli ve ekonomiktir. İsteseniz güvenle sipariş verebilir, istediğiniz ürünleri siz de satın alabilirsiniz.