Let's talk!

Etimesgut Su Tesisatçısı

  • click to rate

    Etimesgut su tesisatçısı olarak yıllardır Ankara’nın en güvenilir firmalarından biri olduk ve en iyi hizmeti sunmaya çalıştık.

    Ankara Etimesgut su tesisatçısı olarak hizmet veren ekibimiz, her zaman büyük sorunlara neden olan su kaçaklarından kurtulmanızı sağlıyor. Suyun olduğu yerde canlanan mikroorganizmalar vardır ve bunlar son derece zararlıdır. Özellikle tesisat problemleri söz konusu olduğunda ciddi bir koku ve rutubet riskinin de gündeme geldiği bilinir. Bu tür problemlerde en kısa sürede uzmanlarımızdan yardım alarak kaçakların kırmadan ortadan kaldırılmasını sağlıyoruz.

    Kısa Sürede Kaçak Tespiti Yapın

    Ankara’da su tesisatçısı arıyorsanız www.adatesisatankara.com üzerinden bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Lavabolarınızdan ya da klozetlerinizden kötü kokular geliyorsa ya da birçok yerden su sızıntısı damlıyorsa bize ulaşabilirsiniz. Güvenle tercih edeceğiniz birçok hizmetimiz gibi bu hizmetimizde de sizin için en doğru uygulamaları yapacağımıza emin olabilirsiniz.

    Firmamızda su tesisat işlemleri olarak görev yapan uzman personellerimiz, kırmadan yerinde tespit yaparak sorununuzu en kısa sürede çözmeye odaklanmaktadır. Güvenle tercih edeceğiniz uygulamaların öne çıktığı tespit işlemleri için kadromuzdan yardım alabilirsiniz. 7 gün 24 saat tüm acil durumlarda size yardımcı olan ekibimizden yardım alabilirsiniz.

    Kırmadan Nokta Kaçak Tespiti

    Kırmadan nokta su kaçağı tespiti Etimesgut ilçesinde birçok ilçede hizmet veriyor. Özellikle eski tesisata sahip olan binalarda büyük bir sorun olan su kaçaklarının giderilmesi için zaten eski olan binanın kırılması birçok zarara neden olur. Bu zararın ortadan kalkmasını sağlayan kaça tespit işlemleri son teknoloji cihazlarımızla kırılmadan gerçekleşmektedir. Oldukça önemli olan kaçak tespiti işlerinizde ekibimize güvenebilirsiniz. Ada Tesisat olarak size her zaman yardımcı olan uzmanlarımız profesyonel desteğiyle onarım işlerinizin tamamlanmasını sağlayacaktır. Randevu oluşturmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.