Let's talk!

Er zijn veel geweldige plaatsen om te bezoeken in Parijs

  • click to rate

    Als het gaat om het beste van het beste, heb je moeite om een ​​interessantere, intrigerende en romantische bestemming te vinden dan Parijs, Frankrijk. Het enorme aantal interessante attracties in Parijs is genoeg om elke maand van het jaar reizigers van over de hele wereld naar deze bestemming te trekken. citytrip parijs

    Als u van plan bent een reis naar deze adembenemende stad te maken, dan wilt u zeker kennis maken met enkele van de beste bezienswaardigheden van Parijs die u in de stad kunt vinden.

    De Eiffeltoren

    Deze prachtige attractie in Parijs heeft waarschijnlijk de meeste aandacht van toeristen gekregen en is in talloze tv-shows en beroemde films vertoond. Het is misschien wel een van de meest geprefereerde attracties in heel Europa, aangezien het in slechts één jaar 2002 meer dan 6 miljoen mensen kon aantrekken. Het uitzicht vanaf deze beroemde plek is zeker de beste manier om de hele stad Parijs te bekijken.

    Louvre museum

    Hoewel de Eiffeltoren misschien wel verreweg de bekendste attractie is, wordt het Louvre vaak beschouwd als een van de beroemdste kunstmusea ter wereld. Het beschikt over de onvergetelijke Mona Lisa en trekt elk jaar meer dan 5 miljoen bezoekers door gangen. weekendje parijs

    Museum voor wetenschap en industrie

    Deze attractie in Parijs staat in schril contrast met het Louvre, maar is ook een van de erg populaire plaatsen in Parijs. Exposities draaien om wetenschappelijke categorieën zoals biologie en anatomie en bevatten een aantal praktische functies die het perfect maken voor zowel kinderen als volwassenen.

    De vlam van vrijheid

    Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan ​​van de publicatie van de Herald Tribune werd in 1989 een kunstwerk aangeboden aan de stad Parijs, waaraan de Herald Tribune een zeer groot bedrag zou bijdragen. Het zou het hoogtepunt zijn van de honderdste verjaardag van de verschijning van een Engelstalige krant in Frankrijk.

    Het Vrijheidsbeeld in Parijs

    Het Vrijheidsbeeld, of "Lady Liberty". Waarschijnlijk een van de eerste dingen die in je opkomen als je aan New York denkt. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk, aangezien het vrijheidsbeeld zich in de vorige eeuw heeft ontwikkeld tot een nationaal symbool van de Verenigde Staten. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Lady Liberty helemaal niet zo Amerikaans is als ze suggereert. Haar roots liggen een stuk dichter bij huis, namelijk in Frankrijk!

    Bezoek hier: met familie naar Parijs

Recent Blog Entries

View All